Betöltés...
2011. aug. 6.

Csere

Olvasom a hirdetést:

„Két éves vizslánknak keresünk gazdát, mert jön a gyerek és olyan kutyát szeretnénk, amelyik egyidős vele, együtt nőnek fel.”


Gyomorgörcs és agybuggyanat azonnal eltalál. Ilyen embereknek tényleg jogosítvány kéne a gyerekhez is. Mielőtt azt mondod a vizsláról: csak egy állat, nem mindegy?

Nem mindegy. Nagyon sok oka van ennek, de a legfontosabbak:
  1. Eggyel több gazdátlan kutya van miatta.
  2. Az ilyen ember alkalmatlan felelős kapcsolatokra, mint házasság és gyerekvállalás.
  3. Egy csecsemő mellé más se hiányzik egy anyának, mint egy nem szobatiszta kölyökkutyáról gondoskodni, utána is takarítani.
Emellett a gazdátlan állatok mennyisége példátlan. Állatmentők járják az országot éjt nappallá téve. Sokszor magánembereknél tizen kutya, macska van. Hogy a te nyugalmad, egészséged biztonságban lehessen.

Amúgy meg várom a következő hirdetést:

„Tizenkét éves gyerekemet elcserélném hat hetesre, mert azt szeretnénk, ha az új kutyánkkal egyidős lenne, hogy együtt nőjenek fel.”

1 megjegyzés:

  1. Már meg sem lepődöm..nem ezt halljuk naponta? Cseréld le öregecske feleséged, cseréld le elpocakosodott férjed, cserélj hazát, menj jobban fizető állásba. Ne alkalmazkodj, ne békélj meg, ne keresd a maradék jót! Dobj mindent a szemétre és kezdd előről.Ne illeszkedj, ne idomulj, hogyne, még feladod magad..Senki nem számít, csak te magad, ne törődj senki mással, ne vesztegesd a drága idődet másokra.Még megszeretnéd őket..az meg veszélyes.Kiszolgáltatott és sebezhető leszel.

    VálaszTörlés

A megjegyzések moderáltak, így nem jelennek meg azonnal.

 
Fel